Для цього рецепту підійде будь-який сорт каєнського перцю довжиною від 10 см.
Найсмачніші рулетики виходять з сорту Cayenne Orange , або Pasilla Bajo . Цікавий смак з сорту Cayenne Purple та Organic Cayenne Long Red Thin Pepper .
Отже, до рецепту.
1 склянка (скл) тут- 250 мл
Вам знадобиться:
- перець каєнський типа Баранього рогу, Cayenne Orange - 2 кг;
- петрушка свіжа - великий пучок;
- часник очищений- 1 скл;
- коріандр;
- лавровий лист.
- вода -700 мл;
- оцет 9% -1 скл;
- олія соняшникова - 1 скл;
- мед - 1 скл;
- цукор - 3\4 скл;
- сіль - 2 ст.л;
Все змішати, закип'ятити і варити 20 хв. Оцет добавляти за 3 хв до кінця варки.
Перець чистимо від плодоніжок і насіння, розрізуючи вдовж. Отримуємо розвернуту перчину у вигляді конусу.
Опускаємо у киплячу воду і варимо 3-5 хв, щоб перчинки можна було завертати рулетиком, але не розварюємо. Опускаємо після варки у холодну воду.
Петрушку дрібно нарізаємо , часник січемо (не видавлюємо!). Змішуємо петрушку і часник і завертаємо суміш у перчик у вигляді рулету:
На дно літрової банки кладемо коріандр і лавровий лист. Складаємо рулети і заливаємо гарячим маринадом.
Стерилізувати 30 хв. Закатати . Вихід 3-4 банки по 1 л
- Категорія: Рецепти на всі випадки
- Дата: 2019-01-29
- Переглядів: 568
- Коментарів: 0
Залишити коментар