Для цього рецепту підійде будь-який сорт каєнського перцю довжиною від 10 см. 

Найсмачніші рулетики виходять з сорту  Cayenne Orange , або Pasilla Bajo . Цікавий смак з сорту Cayenne Purple та Organic Cayenne Long Red Thin Pepper .


Отже, до рецепту.
 

1 склянка (скл) тут- 250 мл

   
   Вам знадобиться:


  • перець каєнський типа Баранього рогу, Cayenne Orange - 2 кг;
  • петрушка свіжа - великий пучок;  
  • часник очищений- 1 скл;
  •  коріандр;  
  • лавровий лист. 


   Для маринаду:


  • вода -700 мл;
  • оцет 9% -1 скл;
  •  олія соняшникова - 1 скл;
  •  мед - 1 скл;
  • цукор - 3\4 скл;
  • сіль - 2 ст.л;

   Все змішати, закип'ятити і варити 20 хв. Оцет добавляти за 3 хв до кінця варки.

Приготування:  


   Перець чистимо від плодоніжок і насіння, розрізуючи вдовж. Отримуємо розвернуту перчину у вигляді конусу.



   

   Опускаємо у киплячу воду і варимо 3-5 хв, щоб перчинки можна було завертати рулетиком, але не розварюємо. Опускаємо після варки у холодну воду.


  
   Петрушку дрібно нарізаємо , часник січемо (не видавлюємо!). Змішуємо петрушку і часник і завертаємо суміш у перчик у вигляді рулету:




   На дно літрової банки кладемо коріандр і лавровий лист. Складаємо рулети і заливаємо гарячим маринадом.




   Стерилізувати 30 хв. Закатати . Вихід 3-4 банки по 1 л




Залишити коментар