Із Ямайки, створений для місцевих фермерів. Висота куща 60-80см. Відрізняється високою врожайністю та сильним фруктово-тропічним ароматом плодів. Для їжі свіжим, приготування соусів. Дозріває через 120 днів після висадки розсади.
Можна вирощувати як багаторічний в горщику від 5-ти літрів. Висів насіння на розсаду у кінці січня.
Культивування
Посів на глибину 6 мм в горщики глибиною 8-10см. Підтримуйте грунт вологою
Пересадка можлива, коли рослини мають як мінімум 2 пари справжніх листів
Після досягнення розсадою 10-12 см пересадите рослини на постійне місце-в теплицю або на сонячне місце, захищене від вітру
Перці вимагають великої кількості фосфорно-калійних добрив під час цвітіння та плодоношення